Welkom bij QM Sportscare, de website voor sportend Nederland!

QM Sportscare?

Voordelen voor u als sporter

QM SPORTS CARE is een lijn van producten van topkwaliteit op natuurlijke basis voor de behandeling van sporters en hun kwetsuren. De naam QM staat voor ' Quality in Massage', topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest, wat de basis is van de aromatherapie. De essentiële oliën of de aroma's van planten zijn vluchtige oliën die door de huid in het lichaam kunnen binnendringen en opgenomen worden, dit is uniek want onze huid is waterdicht en laat niets anders door! De QM lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en absolute oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Voordelen voor Professionele gebruikers

QM Sportscare biedt een steeds groter wordend assortiment van professionele verzorgingsproducten voor sporters. Producten die op het hoogste niveau worden gebruikt. Bent u een professionele gebruiker zoals een sportmasseur en wilt u onze producten gaan gebruiken, stuurt u dan ons een mailtje. We hebben een interessant aanbod voor professionals.

Bestellen en Retourneren

Verzenden

Het streven is om alle bestellingen voor 12:00 uur in de middag de volgende dag te bezorgen, mits de producten bij ons op voorraad. Bij bestellingen geplaatst na 12:00 of in het weekend duurt het een werkdag langer voor we uw bestelling verzenden. Onze leveringen worden verzorgd door professionele vervoerders als PostNL en GLS. Hierbij kunnen soms verstoringen optreden onderweg waar wij geen invloed op hebben waardoor het leveren binnen een werkdag niet altijd kan worden gegarandeerd. Indien u niet thuis bent op moment van afleveren krijgt u van de vervoerder een briefje in de bus met het verzoek contact men hen op te nemen om een afspraak te maken voor de tweede levering. Mochten producten niet direct leverbaar zijn dan stellen wij u hier altijd op de hoogte.

Wij rekenen binnen Nederland 5,95 euro verzendkosten.

Bestellen en betalen

U kunt alleen betalen via IDEAL. Dit is via de veilige omgeving van uw eigen bank. Bijna 85% van alle betalingen in Nederland verloopt via IDEAL. U kiest in het “selecteerveld” uw eigen bank, controleer nogmaals rechts de bedragen Door het vinkje bij de “ algemene voorwaarden”  aan te vinken accepteert u deze. Door op de “algemene voorwaarden”  te klikken kunt u deze opvragen en lezen en u kunt ze afdrukken als .pdf document en bewaren. Vervolgens drukt u op de knop PLAATS UW BESTELLING. U gaat nu naar uw eigen on-line betaalomgeving van uw bank waar u op de bij bekende wijze kunt betalen.
In uw mailbox van opgegeven mailadres ontvangt u een bevestiging en een factuur van uw bestelling. Indien u deze niet ontvangt kijk dan eens in de spambox van uw mail. U mail kan n.l. zo zijn ingesteld dat de berichten worden herkend als ongewenst. De bestelling is dan ook binnen bij ons en wij gaan direct over naar de levering van de bestelling. Als u op een andere wijze wilt betalen neem dan contact met ons via het contactformulier of telefonisch. Zie onze contact informatie.  .

Retourneren

Producten besteld bij ons kunt u binnen 14 dagen retour zenden, mits onbeschadigd, in oorspronkelijke staat en in de originele verpakking. Wanneer wij uw product retour ontvangen controleren wij deze direct. Indien het product onbeschadigd is, en in oorspronkelijke staat ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug op uw bank- of girorekening. Wij zorgen ervoor dat u uw geld terug gestort heeft binnen 5 werkdagen. U hoeft dus niet wekenlang te bellen of e-mailen om uw geld terug te krijgen.

Voorwaarden retourneren producten

Het product wat retour gezonden wordt moet voldoen aan de volgende eisen; in originele staat, nieuw, onbeschadigd en ongebruikt en in de originele verpakking. Laat ons vooraf per mail weten dat u het product wil retourneren en vermeld hierbij meteen uw bankrekeningnummer en juiste tenaamstelling waarop het aankoopbedrag moet worden teruggestort. Stuur het aankoopbewijs mee. Wij laten u dan per omgaande weten naar welk adres het product moeten worden opgestuurd. Indien u het product binnen veertien dagen (zonder opgaaf van reden) retour stuurt, dan betaalt u zelf de verzendkosten voor het retour sturen van het product(en).

Verzendkosten

Verzendkosten

Bij alle bestellingen binnen Nederland rekenen wij 5,95 verzendkosten. Voor België rekenen we 7,50 aan verzendkosten.